BALIKESİR / SUSURLUK - GÖBEL ŞEHİT NUSRET KULA İLKOKULU

02668732010
Göbel Susurluk BALIKESİR
Vizyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir. Hedeflerimiz Okulun fiziksel yapısı açısından; •Çağın teknolojik ürünlerini kullanarak, tüm sınıflarımızı teknolojik sınıflar haline getirebilmek. •Okulumuzu daha güvenli, huzurlu ve çevre düzenlemesi açısından daha güzel hale getirmek. Eğitim öğretim açısından; Öğrencilerimizi; •Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda kendisinin ve başkalarının hak ve düşüncelerine saygılı, öğrenme sevgisi güçlü, yaşam boyu öğrenen ve öğrendiklerini yaşama aktarabilen bir bireyler olması, •Kişisel gelişim, bilgi, beceri ve donanım açısından; yaratıcı, aktif, bilgisini ve becerisini yerinde kullanabilen, çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanabilen, •Özgür düşünme ve öğrenme yeteneğine sahip, araştırmacı, •Ana dilini iyi kullanan ve en az bir yabancı dilde iletişim kurabilen, •Açık fikirli, dürüst, olayları çok yönlü bakış açısıyla değerlendirebilen, •Özgüveni yüksek, ulusal kimliğinin ve değerinin bilincinde olan, •Boş zamanını iyi değerlendirebilen, sosyal, sanatsal ve spor alanlarında daha etkin bireyler yetiştirmek Sosyal - kültürel ve sportif alan açısından; •Kültürel çeşitliliği anlayan, saygı gösteren ve katkıda bulunan, •Beden ve ruh sağlığına önem veren, spora ve sanata ilgili ve duyarlı, •Takım çalışmasını önemseyen bireyler olması, •Spor ve sanatsal alandaki yeteneklerinin ortaya çıkması ve geliştirilmesinde uygun ortamın yaratılması HEDEFLENMEKTEDİR.
Misyon
•Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, •Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, •Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, •Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, •Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, •Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak
09:00--14:30
Saat başı belde minibüsleri sağlamaktadır.
Okulumuza çevre köylerden 55 tane taşıma öğrenciler gelmektedir.
GÖBEL MAHALLESİ SUSURLUK
60 km - 15 km